About Vienna
German, Austrian, Viennese recipes, traditional cooking

Hotels Concerts & Theater & Opera
Sights & Sightseeing Tours Travel Guides & Books


English Deutsch Nederlands Fran�ais Espa�ol Catal� Italiano Portugu�s Norsk Suomi Svenska Dansk ??? [Nihongo] ??(??,1) [Zhongwen] Polski ??????

« back

Graben Hotel
Dorotheergasse 3, 1010 Wien View Map


Rooms: 41Click thumbnail to see larger photo
         


Hotel Facilities:
Yleiset:Matkatavarasäilytys, 24-h vastaanotto, Lämmitys, Hissi, Ravintola, Talletuslokero, Paikoituspalvelu, Lemmikkieläimet sallittuja, Savuttomia huoneita,
Aktiviteetit:
Palvelut:Autonvuokraus, Tutustumisretkiä, Internet , Aamiainen huoneessa, Liikekeskus, Wi-Fi / Langaton LAN, Valuutanvaihto, Huonepalvelu, Lippupalvelu, Lounaspaketit, VIP huoneita, Kuivapesu,
Sijainti:Vanha kaupunki, Museoalue, Kaupungin keskusta,


Tietoa hotellista
Erikoislaatuisen arkkitehtuurin ansiosta hotellin kaikki 41 huonetta ovat tyyliltään erilaisia. Huoneet on enimmäkseen sisustettu jugendtyyliin.

Hotellissa on yrityskeskus, joka on asiakkaiden käytettävissä ympäri vuorokauden. Hotellin lähellä on julkinen, maanalainen pysäköintitila sekä metro.

Tietoa huoneesta
Hotellissa on 41 jugendtyylistä huonetta, jotka on sisustettu modernein mukavuuksin.

Hotellin Standard-huoneet sekä hiljattain kunnostetut Superior-huoneet on sisustettu elegantin perinteisesti, italialaistyylisin huonekaluin.Ruoka & juoma
Ravintola Trattoria Santo Stefano

Rustiikin viihtyisässä Trattorian ruokavalikoima ulottuu kotitekoisesta pastasta ja tuoreesta kalasta aina perinteiseen pizzaan. Perusruokalistaa laajennetaan viikoittaisilla erikoisuuksilla, jotka vaihtuvat sesongin mukaan.

Kiireisille liikemiehille ja -naisille ravintolassa on tarjolla 2- tai 3-ruokalajin liikelounas. Maaliskuusta lokakuuhun ravintola avaa 30-paikkaisen puutarharavintolan hotellin edessä sijaitsevalle kävelyalueelle.

Hotellin kokoushuone Altenberg sopii loistavasti 10-45 osanottajan juhlien tai seminaarien järjestämiseen. Hotelli tarjoilee Altenbergissä perinteisiä wieniläisiä tai italialaisia erikoisuuksia.

Ravintola on avoinna päivittäin klo 11.30-23.30.Tietoa alueesta
Alueen tärkeimpiä matkailunähtävyyksiä ovat Hofburgin keisarilliset palatsit, Schönbrunnin linna (jossa on myös maailman vanhin eläintarha, Tiergarten Schönbrunn) sekä Prater-huvipuiston Riesenrad-maailmanpyörä. Kaupungin kulttuurisia kohokohtia Burgtheater-teatteri, Valtionooppera, Espanjalaisen ratsastuskoulun lipizzanhevoset sekä Wienin poikakuoro ja wieniläisten viinikapakkojen, Heurigerien, täyttämät kaupunginosat.

Kaupungissa on myös lukuisia taidegallerioita, kuten Albertina, Belvedere, Museokortteli, KunstHausWien ja BA-CA Kunstforum. Suosittujen museoiden joukossa on Hofburgin museo, taidehistoriallinen ja luonnonhistoriallinen museo sekä tekniikkamuseo, joissa jokaisessa vierailee vuosittain yli 250 000 vierasta.

Suosittuja ovat myös monien Wienissä asuneiden säveltäjien kautta tunnetut kohteet, kuten Beethovenin useat asunnot ja Mozartin viimeisenä lepopaikkana tunnettu St. Marxin hautausmaa. Wienin lukuisat kirkot houkuttelevat lisäksi suuria vierailijajoukkoja. Tunnetuin kirkko on Stephensdom eli Pyhän Tapanin katedraali, Deutschenordenskirche -kirkko, Jesuiittakirkko, Karslkirche eli Kaarlenkirkko, Peterskirche, Maria am Gestade, Minoritenkirche, Ruprechtskirche, Schottenkirche ja Votivkirche eli Votiivikirkko.

Wienin moniin moderneihin nähtävyyksiin kuuluu Hundertwasserhaus, YK:n päämaja sekä näkymä Donauturm-tornista.

Peruutukset
Peruutuskäytäntö: Mikäli asiakas peruu varauksen 1 päivää ennen saapumista, maksua ei veloiteta.
Mikäli varaus peruutetaan myöhemmin tai asiakas on saapumatta paikalle, ensimmäisestä yöstä veloitetaan.

Lapset ja lisävuode - Säännöt: Kaikki lapset ovat tervetulleita.
yksi alle 2 vuotias lapsi majoittuu ilmaiseksi vauvasängyssä
yksi alle 12 vuotias lapsi majoittuu ilmaiseksi lisävuoteelle
Yksi ylimääräinen alle 12 vuotias lapsi veloitetaan EUR 50,00 per yö per henkilö lisävuoteelle
Kaikki vanhemmat lapset tai aikuiset veloitus 50,00 EUR per yö per henkilö lisävuoteessa
Sallittu enimmäismäärä lisävuoteita/kehtoja huoneessa: 1.

Takuumaksu: Takuumaksua ei veloiteta.

Arvonlisävero ja kaupunki-/turistivero: Arvonlisäveroa sisältyy.
Palvelumaksu sisältyy.
Kaupunki-/turistivero sisältyy.

Internet: Langaton internet käytössä määrätyllä alueella (hotspot); saatavilla ainoastaan julkisilla alueilla; veloitus: EUR 3,00 per tunti .

Ateriasuunnitelma: Buffet-aamiainen sisältyy huoneen hintaan.

Pysäköinti: Yksityinen pysäköinti mahdollista lähi kaduilla , kulut 24,00 EUR per päivä .

Lemmikkieläimet: Lemmikkieläimet ovat sallittuja. Veloitusta voidaan soveltaa.


Hotelli pidättää oikeuden tarkastaa luottokortin katteen etukäteen.