About Vienna
German, Austrian, Viennese recipes, traditional cooking

Hotels Concerts & Theater & Opera
Sights & Sightseeing Tours Travel Guides & Books


English Deutsch Nederlands Fran�ais Espa�ol Catal� Italiano Portugu�s Norsk Suomi Svenska Dansk ??? [Nihongo] ??(??,1) [Zhongwen] Polski ??????

« back

Hotel Prinz Eugen
Wiedner Gürtel 14, 1040 Vienna View Map
Hotelli sijaitsee lähellä Belvedere-palatsia vastapäätä Südbahnhof-rautatieasemaa, jossa sijaitsee lentoterminaali. Käyttämällä metrolinjaa U1 pääset helposti kaupungin keskustaan ja kuuluisille nähtävyyksille.

Rooms: 106Click thumbnail to see larger photo
          Hotel Facilities:
Yleiset:Matkatavarasäilytys, Sanomalehtiä, Lemmikkieläimet sallittuja, Äänieristettyjä huoneita, Talletuslokero, Ravintola, Hissi, Lämmitys, Aamiaisbuffetti, 24-h vastaanotto, Baari, Savuttomia huoneita,
Aktiviteetit:
Palvelut:Wi-Fi / Langaton LAN, Kokoustilat / bankettitilat, Faksi/ kopiokone, Huonepalvelu, Pesula, Internet ,
Sijainti:Lähellä metroa, Puisto, Kaupungin keskusta, Lähellä rautatieasemaa,


Tietoa hotellista
Hotel Prinz Eugen on mukava 4-tähden hotelli. Sen sijainti on hyvä lähellä Belvedere-palatsia Wienin perinteisellä suurlähetystö-alueella, vastapäätä Südbahnhof-rautatieasemaa, jossa sijaitsee myös lentoterminaali (lähtöjä suoraan lentokentälle joka 30. minuutti klo 5.15 - 23.15). Käyttämällä metrolinjaa U1, pääset helposti kaupungin keskustaan ja kuuluisille nähtävyyksille, kuten
St. Stephensdom-katedraalille, Hofburg-palatsiin, Espanjalaiselle ratsastuskoululle, Wienin valtionoopperaan sekä perinteisille ostoskaduille keskustassa.

Hotellissa on 106 mukavaa äänieristetyin ikkunoin varustettua huonetta, joista suurin osa on sisustettu perinteisellä tyylillä.

Hotellissa on aamiaisravintola ja Lobby Bar.

Konferenssi- ja juhlahuoneet enintään 25 henkilölle.

Hotelli ei sovi liikuntarajoitteisille.

Tietoa huoneesta
Huoneiden koko vaihtelee, mutta suurin osa huoneista on isoja. Standard-huoneista (45 kpl) on näkölala rautatieasemalle ja superior-huoneista (39 kpl) on näköala sisäpihalle. Tilavista studio-huoneista (7kpl) ja panoraama-huoneista (15 kpl) avautuu upea näköala Wienin yli.

Sisäpihan puoleiset huoneet ovat hyvin hiljaisia. Rautatieaseman puoleisissa huoneissa on äänieristetyt ikkunat.

Ruoka & juoma
Aamiaista tarjoillaan joka päivä klo: 6.30 - 10.30. Lähiympäristössä on monia lounas- ja päivällisvaihtoehtoja. Tarjolla on wieniläisen ja kansainvälisen keittiön antimia.

Hotellin lähellä olevissa monissa erilaisissa ravintoloissa voit nauttia lounaaksi ja illalliseksi sekä itävaltalaisen että kansainvälisen keittiön antimia.

Jännittävän päivän jälkeen voit nauttia suosikkikoktailejasi Lobby Barissa.

Tietoa alueesta
Hotel Prinz Eugen sijaitsee aivan lähellä kuuluisaa Belvedere-palatsia Wienin perinteisellä suurlähetystö-alueella. Hotellia vastapäätä on Südbahnhof-rautatieasemaa, jossa sijaitsee myös lentoterminaali (lähtöjä suoraan lentokentälle joka 30. minuutti klo 5.15 - 23.15).

Erinomaisten liikenneyhteyksien avulla pääset helposti 5 minuutissa kaupungin keskustaan metrolinja U1:llä tai raitiovaunulinja D:llä, jonka pysäkki on hotellia vastapäätä. Voit myös kävellä (noin 15 minuuttia) Beldevere-palatsin ihanan puutarhan läpi kuuluisalle Ringstrasse-kadulle ja mielenkiintoisille nähtävyyksille, kuten St. Stephensdom-katedraalille, Hofburg-palatsiin, Espanjalaiselle ratsastuskoululle, Wienin valtionoopperaan sekä perinteisille ostoskaduille keskustassa.

Lyhyt kuvaus
Hotelli sijaitsee lähellä Belvedere-palatsia vastapäätä Südbahnhof-rautatieasemaa, jossa sijaitsee lentoterminaali. Käyttämällä metrolinjaa U1 pääset helposti kaupungin keskustaan ja kuuluisille nähtävyyksille.

Peruutukset
Peruutuskäytäntö: Mikäli asiakas peruu varauksen 1 päivää ennen saapumista, maksua ei veloiteta.
Mikäli varaus peruutetaan myöhemmin tai asiakas on saapumatta paikalle, ensimmäisestä yöstä veloitetaan.

Lapset ja lisävuode - Säännöt: Kaikki lapset ovat tervetulleita.
Kaikki alle 9 - vuotiasta lasta majoittuu ilmaiseksi käyttäessä huoneen vuoteita.
Kaikki alle 2 - vuotiasta lasta majoittuu ilmaiseksi vauvasängyssä
Kaikki vanhemmat lapset tai aikuiset huoneen hinnasta veloitetaan 30 % per yö per henkilö lisävuoteessa
Sallittu enimmäismäärä lisävuoteita/kehtoja huoneessa: 1.

Takuumaksu: Takuumaksua ei veloiteta.

Arvonlisävero ja kaupunki-/turistivero: Arvonlisäveroa sisältyy.
Palvelumaksu sisältyy.
Kaupunki-/turistivero sisältyy.

Internet: Langaton internet käytössä määrätyllä alueella (hotspot); saatavilla ainoastaan julkisilla alueilla; veloitus: EUR 8,00 per tunti .

Ateriasuunnitelma: Buffet-aamiainen sisältyy huoneen hintaan.

Pysäköinti: Ei pysäköinti mahdollisuutta..

Lemmikkieläimet: Lemmikkieläimet ovat sallittuja. Veloitusta voidaan soveltaa.


Hotelli pidättää oikeuden tarkastaa luottokortin katteen etukäteen.