About Vienna
German, Austrian, Viennese recipes, traditional cooking

Hotels Concerts & Theater & Opera
Sights & Sightseeing Tours Travel Guides & Books


English Deutsch Nederlands Fran�ais Espa�ol Catal� Italiano Portugu�s Norsk Suomi Svenska Dansk ??? [Nihongo] ??(??,1) [Zhongwen] Polski ??????

« back

Hotel Goldene Spinne
Linke Bahngasse 1a, 1030 Vienna View Map
Het hotel Goldene Spinne is een 3-sterrenhotel dat midden in Wenen is gelegen. Alle bezienswaardigheden in de binnenstad zoals Staatsoper en Stephandsdom zijn op loopafstand. Natuurlijk kunt u ook met het openbaar vervoer (het station "Landstraße" is dichtbij) naar het centrum. Vooral het heerlijke uitzicht op de stad, zijn Stadtpark een erg mooie tuin, weten onze hotelgasten zeer te waarderen.

Rooms: 22Click thumbnail to see larger photo
      


Hotel Facilities:
Algemeen:Verwarming, Receptie 24 uur, Lift, Ontbijtbuffet,
Activiteiten:
Diensten:Gratis Wi-Fi, Wi-Fi / draadloos netwerk, Internetvoorzieningen,
Locatie:Bij snelweg, Park, Bij metrostation, Bij treinstation, Stadscentrum,


Hotelinformatie
De stadsdelen 1 t/m 9 (centrum en omliggende wijken) zijn zones voor kortparkeerders; in de buurt van het hotel is van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 20.00 enkel kort parkeren mogelijk. . Een parkeerticket kunt u bij de receptie kopen.

Kamerinformatie
De elegante kamers beschikken over badkamer, telefoon en verwarming.

De omgeving
Het hotel bevindt zich tegenover het prachtige Stadtpark. Openbaar vervoer zoals de metrolijn U3 en de CAT (een shuttledienst van en naar de luchthaven) zijn in de buurt van het hotel. Op loopafstand van het hotel vindt u de oudste winkelstraat van Wenen de Landstrasser Hauptstrasse en het Hunderwasserhaus.

Reisinformatie
Vanaf de luchthaven
U kunt de CAT ( City Airport Train ) nemen (rechtstreeks) of de S7 tot aan het treinstation Wien Mitte. Sla dan rechtsaf de Invalidenstraße in. Het is dan nog ongeveer 300 meter naar het hotel.

Met de auto
Neem de A23, in de richting van het centrum, Praha, Brno.
Op de A 23 neemt u de afrit richting het Zentrum (centrum) en rijdt u rechtdoor naar de eerste brug ( tweede verkeerslicht). Sla linksaf en rij rechtdoor tot aan de Marxergasse (derde verkeerslicht). Sla rechtsaf en rij dan rechtdoor tot aan de Invalidenstrasse (tweede verkeerslicht). Sla linksaf en rij dan rechtdoor. Het hotel ligt aan de linkerzijde na het tweede verkeerslicht.

Met de trein
Vanaf het Westbahnhof neemt u de U 3 richting Simmering tot aan het station Wien Mitte (Landstraßer Hauptstrasse). Loop rechtsaf de Invalidenstrasse in en loop rechtdoor. Steek de kruising Ungargasse/Bahngasse over. Het hotel ligt nu direct aan de linkerkant.

Vanaf het Südbahnhof neemt u de S-Bahn tot aan het station Wien Mitte. Stap uit bij het Stadtpark. Als u uitgestapt bent, slaat u rechtsaf en ziet u het hotel.

Korte Beschrijving
Het hotel Goldene Spinne is een 3-sterrenhotel dat midden in Wenen is gelegen. Alle bezienswaardigheden in de binnenstad zoals Staatsoper en Stephandsdom zijn op loopafstand. Natuurlijk kunt u ook met het openbaar vervoer (het station "Landstraße" is dichtbij) naar het centrum. Vooral het heerlijke uitzicht op de stad, zijn Stadtpark een erg mooie tuin, weten onze hotelgasten zeer te waarderen.

Annuleringsvoorwaarden
Annuleringsvoorwaarden : Bij annulering tot 2 dagen vóór de aankomstdatum
worden geen kosten in rekening gebracht.
Bij annulering daarna of wanneer u geen gebruik maakt van uw reservering zonder te annuleren wordt de eerste overnachting in rekening gebracht.

Kinderen en extra bedden: Alle kinderen zijn welkom.
Alle kinderen tot 10 jaar oud verblijven gratis in het hotel, wanneer er gebruik wordt gemaakt van de reeds aanwezige bedden.
Er is geen mogelijkheid voor extra bedden in de kamer.

Aanbetalingsbeleid: er wordt geen aanbetaling in rekening gebracht.

BTW en stads-/toeristenbelasting: BTW is inbegrepen.
Servicekosten zijn inbegrepen.
Stads-/toeristenbelasting is inbegrepen.

Internet: Draadloos internet is beschikbaar in de openbare ruimtes (gratis).

Maaltijden: Ontbijtbuffet zit bij de kamerprijs inbegrepen.

Parkeren: Betaald privé parkeren is mogelijk in de omringende straten; reserveren is niet mogelijk en kost EUR 21,00 per dag .

Huisdieren: Huisdieren zijn niet toegestaan.


Het hotel behoudt zich het recht voor uw creditcard op geldigheid te controleren.