Ł Vienna Bookings
About Vienna
German, Austrian, Viennese recipes, traditional cooking

Hotels Concerts & Theater & Opera
Sights & Sightseeing Tours Travel Guides & Books


English Deutsch Nederlands FranÔŅĹais EspaÔŅĹol CatalÔŅĹ Italiano PortuguÔŅĹs Norsk Suomi Svenska Dansk ??? [Nihongo] ??(??,1) [Zhongwen] Polski ??????

Search for hotels in Vienna
Hotels in Vienna:

Hotel Ambassador
Kaerntner Strasse 22, 1010 Vienna View Map
Score from 198 reviews: 8.5

Tässä kaupungin keskustassa sijaitsevassa ylellisessä 5 tähden hotellissa on vuosien varrella asunut monia kuuluisia poliitikkoja ja artisteja.

Tilavat huoneet ovat elegantteja ja tyylikkäitä ja niistä löytyy kaikki tarpeellinen nykyaikainen teknologia mukaan lukien. Lattialämmitys ja itse read more...

Hotel Bristol, A Luxury Collection Hotel
Kaerntner Ring 1, 1015 Vienna View Map
Score from 70 reviews: 8.35

Hotelli sijaitsee Wienin valtionoopperaa vastapäätä lyhyen kävelymatkan päässä kuuluisasta Kaerntnerstrasse-ostoskadusta.

Hotellimme, Itävallan pääkaupungin tyylikäs maamerkki, on kuuluisa erinomaisesta palvelustaan ja ylellisissä vierashuoneissa odottavat vierasta helmäkori ja mineraa read more...

DO&CO Hotel Vienna
Stephansplatz 12, 1010 Vienna View Map
Score from 85 reviews: 8.675

Tämän erityisellä huolellisuudella viimeistellyn hotellin suuret, ylelliset huoneet sijaitsevat aivan Wienin sydämessä, tarjoten maiseman kaupungin ikoniselle katedraalille.

Hotelli tarjoaa sinulle viimeisemmän teknologian käyttömahdollisuudet huoneessasi, sisältäen muun muassa taulutel read more...

Grand Hotel Wien
Kärntner Ring 9, 1010 Vienna View Map
Score from 62 reviews: 8.9

Grand Hotel Wien sijaitsee ihanteellisesti Kärntnerin kehässä, vain kävelymatkan etäisyydellä Wienin Kansallisoopperasta, Kärntner Straße-kadusta ja majesteettisesta St. Stephenin katedraalista.

Hotelli tarjoaa yhteensä 205 tilavaa sviittiä ja huonetta, jotka ovat ylellisesti kalustettuj read more...

Hilton Vienna Plaza
Schottenring 11, 1010 Wien View Map
Score from 6 reviews: 7.925

Hotelli sijaitsee historiallisella kehäbulevardilla (Ring Boulevard), vain lyhyen kävelymatkan etäisyydellä kaupungin keskustasta. Tässä elegantissa ja ylellisessä design-hotellissa on esillä yli 1000 taide-esinettä.

Tämän tyylikkään hotellin nykyaikaisen suunnittelun viimeistelee Art read more...

Hotel de France
Schottenring 3, 1010 Vienna View Map
Score from 306 reviews: 8.025

Tyylikäs ja ylellinen hotelli aivan Wienin keskustassa kuuluisalla Ringstrasse-kadulla, kävelymatkan päässä ovat St.Stephen's Cathedral, Hofburg, Spanish Riding School ja Wienin valtionooppera.
Kaikissa huoneissa ilmastointi.
Hotellissa kaksi ravintolaa, No 3 ja sushibaari Daihachi.
Hotellissa read more...

Hotel Imperial - A Luxury Collection Hotel
Kaerntner Ring 16, 1015 Vienna View Map
Score from 16 reviews: 8.975

Hotel Imperial on eräs Wienin arvostetuimpia aarteita, etenkin siksi, että se on nimetty Condé Nast Traveler'sin 2002 kultaiselle listalle sekä Condé Nast Traveler 2001 "lukijan valinta" voittajaksi.

Jo vuosisadan ajan tämä arkkitehtuurillinen maamerkki on symboloinut vieraanvaraisuutta ja read more...

Le Meridien Vienna
Opernring 13-15, 1010 Wien View Map
Score from 78 reviews: 8.15

Tässä Ringstrasse-kadulla sijaitsevassa hotellissa yhdistyvät uudet ja vanhat piirteet ja muutaman askeleen päässä hotellista sijaitsevat Wienin valtionooppera, Hofburgin linna, Albertina museo, Sezession-rakennus ja useita museoita sisältävä Museumsquartiers.

Le Meridien Vienna kaupunkiho read more...

MyPlace - Premium Apartments
Vorlaufstrasse 3, 1010 Wien View Map
Score from 2 reviews: 5.25

Tämä elegantti huoneistokompleksi sijaitsee ihanteellisesti Wienin sydämessä, ilmentäen ainutlaatuista ilmapiiriä. Kohde on laadukas valinta ensiluokkaisille matkaajille.

Tyylikäs MyPlacen suunnittelu takaa miellyttävän vierailun. Käytössäsi ovat myös kaikki tarvittavat mukavuudet. Ih read more...

Palais Coburg
Coburgbastei 4, 1010 Vienna View Map
Score from 6 reviews: 9.675

Coburg Hotel Residenz on ensimm√§inen Wieniss√§ avattu 5-t√§hden hotelli. Vuodesta 2004 Coburg on ollut arvokkaan Relais & Ch√Ęteaux-ryhm√§n j√§sen. Hotellin liikeideana on tarjota hienostunutta majoitusta vain 34 sviitin voimalla, jotka ovat tilavia ja ylellisesti varusteltuja, takaamassa unohtumat read more...

Hotel Sacher Wien
Philharmoniker Strasse 4, 1010 Wien View Map
Score from 31 reviews: 9.125

Ylellinen Vienna Hotel on osa kaupunkia samoin kuin oopperatalo, Praterin lauttarengas, Fiaker-hevosvaunut ja Lipizzaner-hevoset. Sacher, kuten wieniläiset sitä kutsuvat, on 5-tähden hotelli, joka yhdistää nykyaikaista wieniläistä mukavuutta ja ylellisyyttä, vanhalla Habsburgin monarkian cha read more...

The Ring
Kaerntner Ring 8, 1010 Wien View Map
Score from 10 reviews: 8.7

Hotelli sijaitsee Wienin arvokkaalla alueella, lähellä kaupungin keskustaa. Lähistöllä on monia ostosmahdollisuuksia ja kulttuurillisia nähtävyyksiä. Tyyliltään hotelli edustaa kotoisaa ylellisyyttä.

Hotellin osoite on eräs Wienin hienoimpia, sillä maailman luokan kulttuurilliset näh read more...

The Levante Parliament
Auerspergstrasse 9, 1080 Vienna View Map
Score from 86 reviews: 8.45

Hotelli sijaitsee Wienin keskustassa Wienin raatihuoneen takana, kävelymatkan päässä kuuluisista nähtävyyksistä.

Upea 400 m2:n puutarha-alue sekä Nemtoi-ravintolabaari (kansainvälinen/itävaltalainen keittiö) odottaa asiakkaitamme.

Hotellissa on myös kaikille asiakkaillemme maksuton kun read more...

Das Triest Hotel
Wiedner Hauptstrasse 12, 1040 Vienna View Map
Score from 43 reviews: 8.325

Triest Vienna on ylellinen hotelli kaupungin keskustassa. Hotelli avattiin vuonna 1995, jolloin Wien lopulta sai kaupunkiinsa oman trendikkään hotellinsa, joka toi terävän kontrastin kaupungin hurmaavaan myöhäisen 1800-luvun Art Nouveau-arkkitehtuuriin.
Aikaisemmin linja-autoasemana (Wienin j read more...

Hotel Pension Alla Lenz
Halbgasse 3-5, 1070 Vienna View Map
Score from 104 reviews: 7.55

read more...

Altstadt Vienna
Kirchengasse 41, 1070 Vienna View Map
Score from 49 reviews: 8.875

Altstadt Vienna lepää muunnetussa rakennuksessa, joka johtaa eräälle Wienin parhaimmille alueille, Spittelbergille. Spittelbergin alue on kuuluisa sen taiteesta, ostosliikkeistä, kulinarismista ja kulttuuriaktiviteeteista. Alue sijaitsee aivan Museumsquartier-alueen vieressä.

Tämä 4-tähde read more...

Falkensteiner Hotel Am Schottenfeld
Schottenfeldgasse 74, 1070 Vienna View Map
Score from 235 reviews: 8.525

Tämä 4-tähden desinger-hotelli, jossa yhdistyvät innovaatio ja eloisuus piristävällä tavalla, sijaitsee lähellä Neubau-kaupunginosaa, jossa Wienin pulssi lyö kiivaimmin.

Falkensteiner Hotel am Schottenfeld hotelli, joka avattiin 2003, ilmaisee kaupungin nykyaikaa. Hotelli tarjoaa moderni read more...

Hotel Am Schubertring
Schubertring 11, 1010 Vienna View Map
Score from 77 reviews: 7.675

Am Schubertring on hurmaava hotelli kaupungin sydämessä. Hotelli heijastaa hyvin Ringstrassen ja Wienin historiaa. Hotelli sijaitsee Ringstrassella ja se on vain kävelymatkan etäisyydellä oopperasta ja kävelykatujen alueesta. Kävelykatuja hallitsevat Kärntnerstrasse ja Graben. Wienin tärkei read more...

Am Spiegeln
Johann-Hörbigergasse 30, 1230 Vienna View Map
Score from 6 reviews: 7.75

Hotelli on miellyttävä kohde vierailla, sillä se sijaitsee kävelymatkan etäisyydellä Wienin metsäalueelta, 10 minuutin etäisyydellä Schönbrunnin linnasta ja 25 minuutin etäisyydellä Wienin historiallisesta keskustasta.

Seesteinen ja luonnonmukainen sijainti kaupungin eteläosassa tarjo read more...

Hotel Appartements Riemergasse
Riemergasse 8, 1010 Vienna View Map
Score from 34 reviews: 8.375

Aparthotel Riemergasse sijaitsee kauniisti entisöidyssä art nouveau -rakennuksessa Wienin 1. kaupunginosassa, Innere Stadtissa.

Tässä Wienin aristokratian entisessä majapaikassa on nyt 15 erikokoista, korkealuokkaisesti sisustettua sviittiä. Kaikki huoneet loistavat elegantilla tunnelmallaan read more...